Thursday, December 10, 2009

Shoptel vinde telefone contrafacute

Acum o saptamana am primit de la Shoptel.ro un telefon pe ce parea un iPhone, dar era de fapt o clona. Am dat 2500 de lei pentru un iPhone 3G S de 16G si am primit o copie chinezeasca ieftina a unui iPhone.

Cand am desfacut pachetul mi-am dat seama ca ceva nu este in ordine cutia arata suspect, dar cand am vazut telefonul mi-am dat seama imediat ca este un fals, telefonul pe care l-am primit are un formatul diferit, nu avea aceleasi culori, un iPhone nu are antena, si nu avea logo-ul Apple pe el. Am crezut ca innebunesc, nu mai puteam face nimic curierul a plecat cu bani, iar eu cu un telefon mizerabil.

I-am sunat imediat pe cei de la Shotel sa le cer bani, le-am spus ce mi-au trims iar cel de la telefon a inceput sa se enerveze cand i-am cerut bani inapoi, mi-au spus ca ei au trimis un iPhone adevarat, ca ei nu vand clone si ca eu am inlocuit telefonul. Le-am spus ca am primit telefonul inainte cu 30 de minute sa-i sun, el a continuat cu povestea lui, le-am spus ca depun plangere la protectia consumatorului daca nu-mi dau bani iar el mi-a zis sa depun plangere pentru ca tot nu o sa plateasca.

Le-am facut plangere la protectia consumatorului, dar tot nu sunt sigur ca o sa-mi primesc bani si o sa dureze pana cand plangerea o sa se resolve.

Sfatul meu:

NU Cumparati de la Shoptel

Dan Popa